Автор: admin
Публикувано на: 19.10.2010 12:11:35

Рейтинг:

Nissan
Моделът GT-R на компанията Nissan е безспорно един от най-добрите спортни автомобили на нашето съвремие, благодарение на това, че японците ежегодно правят подобрения по него и оптимизират качествата му.

Модел 2011, който ще се появи на пазара през февруари, е с увеличена мощност до 530к.с. при 6 400об/мин. и нараснал максимален въртящ момент до 612Нм., наличен в диапазона 3 200- 6 000об/мин.

Въпреки по-голямата производителност, Nissan GT-R 2011 е станал по-икономичен и екологичен, като средният му разход на гориво е 8.5л/100км. Все още не е ясно обаче, дали са подобрени динамичните качества на колата.

Отвън автомобилът е претърпял промени по броните, радиаторната решетка, светлините и накрайниците на изпускателната система. Освен това, инженерите на компанията са успели да намалят коефициента му на челно съпротивление от 0.27 на 0.26.

Nissan GT-R 2011 е екипиран и с нови 20-инчови джанти с марка Rays, които са по-леки от старите и са облечени с високоскоростни гуми Dunlop SP SPORT MAXX GT 600 DSST CTT.

Освежаване е извършено и в интериора на автомобила, като то е засегнало предимно централната конзола. Материалите за оформлението на вътрешността пък са станали по-качествени и има по-голям избор за персонализация.

Галерия Nissan GT-R 2011
Тагове: Nissan, Nissan GT-R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg